Gyakran ismételt kérdések:

Mindössze egy hónap, de lemondás esetén 30 nappal előre szükséges tájékoztatnod minket.

A 2021.08.25 után rendelt előfizetéseknél 50000 Ft. Lopás vagy nagyobb kár esetén önrészt szükséges fizetni. A bérleti szerződéshez a személyi igazolvány szám megadása szükséges. A kerékpár átadásakor szükség lesz a személyi igazolványra és lakcímet igazoló igazolványra is, ezek a megadott adatok leellenőrzéséhez szükségesek.

Az akkumulátor levehető a kerékpárról így könnyedén felviheted a lakásodba vagy az irodába ha tölteni szeretnéd. Természetesen adunk hozzá töltőt.

Nyugodtan írj Facebook üzenetet/emailt és mi kimegyünk a hozzád és megjavítjuk biciklid, teljesen ingyenesen.

Közösen feljelentést teszünk a rendőrségen. Amennyiben a kulccsal tudod igazolni hogy lelakatoltad a biciklit abban az esetben 150000 Forintnyi önrész megfizetése után másik kerékpárt biztosítunk számodra, amennyiben a rendőrség megtalálja a lopott kerékpárt ezt az összeget visszafizetjük számodra. Ha a kerékpár kulcsa sincs meg akkor arra következtetünk hogy nem lakatoltad le a kerékpárt és így lopták el, ebben az esetben 300000 Forintnyi gondatlansági pótdíjat kell megfizetned a 150000 Forint önrészen felül. További információt az ÁSZF-ben találhatsz.

Igen, bárhol használhatod, de ha elromlana valami, a szervizt csak Budapesten tudjuk biztosítani.

Biztonságos online bankkártyás fizetés lehetséges amely automatikusan levonja havidíjad.

Az elektromos rásegítés 25 km/h felett kikapcsol, de te tekerhetsz ennél gyorsabban. További információt a “A kerékpárról” oldalon találhatsz.

Ez rengeteg dologtól függ, mint például az elektromos rásegítés mértéke, a terepviszonyok, vagy a súlyod. Normál kerékpárjaink átlagosan 40-90 kilométert bírnak egyetlen töltéssel. További információt a “A kerékpárról” oldalon találhatsz.